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Bodo’s Onlie -Rezeptbuch

Marokko Jamaika
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Arbeitszeit: ca 20Minuten  - Vorspeisespeise - Vegetarisch


A great salad to serve alongside something spicy as this cools and refreshes the palette. It’s a simple 5 ingredient salad (I’m not counting salt & pepper) perfect for summer BBQs or served with your favorite curries.

1. Schälen und fein hacken oder zerkleinern die Gurken. Das Ganze mit etwas Salz und (zeitabhängig) lassen im Sieb abtropfen lassen, für 10 - 20 Minuten.

2. Entsorgen Sie alle Flüssigkeit aus dem Joghurt und mit der getrockneten Minze, Knoblauch und Salz mischen. Nach Gurken haben abgelassen, mischen sich mit Joghurt.

3. Geschmack und passen Sie die Gewürze, falls erforderlich. Mit frischer Minze garnieren und sofort servieren oder Kälte.


1. Peel and finely chop or shred the cucumbers. Sprinkle with pinch of salt and (time permitting) leave in strainer to drain for 10 – 20 minutes.

2. Discard any liquid from the yogurt and mix with the dried mint, garlic, and salt. After cucumbers have drained, mix with yogurt.

3. Taste and adjust the seasonings if necessary. Garnish with fresh mint and serve immediately or chill.



Menge

Zutaten

2 kleine

Gurken

2 Tassen

Joghurt (grieschischer)

1 Knoblauchzehe,

Fein gehackt

1 Teelöffel

getrocknete Minze

¼ TL

Salz


Frische Minze (optional Beilage)

Katar

Gekocht am

11. Janauar 2014

Gurkensalt - Katar Art